Loading...

Relationer & Relationskompetencer

Hej 

Dejligt du ønsker mere viden og redskaber, så du kan være den førerulv dit barn har brug for  

Mormor - din datter er blevet mor 

er titlen på en bog som Marion Thorning, skrev for en del år siden.

Jeg har i min vennekreds af mormødre og farmødre, i min rådgivning og som tidligere sundhedsplejerske hørt kvinder i alle aldre fortælle om de glæder, sorger og vanskeligheder, der udspiller sig i familien, mellem mødre/ svigermødre og deres voksne døtre/ svigerdøtre, når der kommer børnebørn.

Marions bog dukker op i mine tanker igen nu, efter en samtale jeg havde med en bekendt. En samtale, hvori min bekendt, udtrykker bekymring for sine børnebørn, efter at have haft en svær konflikt med sin datter, samme dag.

Samtalen sidder i mig, da jeg vågner næste morgen. Samtalen om hvordan, vi mødre og svigermødre må lære at navigere i den dejlige og svære relation med døtre, svigerdøtre, når børnebørnene banker på. 

Hvorfor er det nu sådan?

Jeg søger, som jeg altid gør, når jeg støder på noget, jeg er optaget af eller undrer mig over, viden og mening i litteraturen......

Hvis du vil læse det hele om relationer og relationskompetencer, eller et af de andre emner på tal med dit barn fra a-z, læse blogindlæg, deltage på onlinekurser og få personlig sparring, er du nødt til at abonnere på Forældrelounge medlemsklub. 

 

Når du abonnerer kan du også downloade e-hæfter gratis og deltage på et af mine Online Kurser om året  

 

 

Medlemsklub 12. mån. Forældrelounge 129 kr -ink. Konfliktløsnings ABC onlinekursus
DKK 129,00 / 30 dage
Medlemsklub Forældrelounge 12 måneder 99 kr.
DKK 99,00 / 30 dage
Medlemsklub Forældrelounge 3 måneder 149 kr
DKK 149,00 / 30 dage