Loading...

Er du en fixer type eller god til at skabe udviklingstøttende samtaler og dialoger?

Min erfaring er, at mange forældre elsker at give løsningsforslag til deres unger. De vil så gerne fixe deres problemer, fordi det er svært at rumme deres børns svære følelser. Det gælder når børnene er kede af det, eller har det svært.

Så tror forældre, at det hjælper deres barn, til at finde ud af hvad de skal gøre. Men dybest set hjælper det kun forældrene selv.

Det er i  samtaler,  hvor du giver børnene mulighed for at sætte ord på det de føler, der hjælper. Det er i dialogen, hvor I sammen udforsker, og barnet  erfarer selv, der giver barnet hår på brystet senere i livet.

Det hjælper dit barn, når det får mulighed for at sætte ord deres behov, fortæller dig hvordan de har det og hvad de går og bekymrer sig om.    

 

At føre gode samtaler er en kunst 


Jeg ved fra min rådgivninger, fra mit lange arbejdsliv hvor jeg har arbejdet med samtaler mellem voksne og børn, som sundhedsplejerske og børnegruppeleder, at rigtig mange forældre har svært ved, at have gode samtaler med deres børn.

I dagligdagen glemmer de, de vigtige svære samtaler, og at føre dialog med deres børn. Samtaler der udvikler børn til at have det godt og klare sig godt. 

 

Det er lidt af en kunst at skabe gode samtaler og kræver viden om blandt andet om :

  • børns sproglige udvikling

  • sprog og kommunikation 

  • spørgsmålstyper og spørgeteknik  

Og det kræver selvindsigt

  • at du er i stand til aktiv lytning

  • er nærværende

  • ved hvordan du anerkender børns følelser 

Jeg har derfor skrevet en E -bog som har fokus på samtaler mellem voksne og børn 

 

 

Bogen er spækket med viden om hvordan du samtaler.

Den er fyldt med eksempler på, hvad man kan gøre, for at få gode samtaler med sine børn.

Den viser dig hvordan du holder gang i dialogerne, giver anvisninger og gode råd til hvordan du samtaler om svære emner.  Det hjælper dig til hvordan du får dit dit barn til at fortælle, hvordan det har det, og hvad det går og bekymrer sig om.    

 

 Pris  KUN  Kr. 89,- til 1 November 2019

 Normal pris Kr. 269,-

 Brug koden 9BH462JEA6 når du betiller